OBS, VIKTIG INFO!

Ni är välkomna med båten till servicekajen ca 15 minuter innan bokad tid, så hinner ni i god tid att förbereda inför avmastning/lyft.

Fendrar
Inga fendrar på utsidan mantåget, lyftbanden kan då fastna i dessa. Bryggan har fendrar sista biten innan lyftkajen.

Har du segelbåt med masten på?
Då ber vi Er att innan lyft förbereda och släppa Dirken, ev Lazyjacks samt akterstag. Detta är för att vi ska kunna komma åt med Truckens lyftok/band utan risk för skador på vant etc. OBS, se till att akterliga undervant finns och sitter med rätt spänning.

Givare, eller annan utstickande utrustning under vattenlinjen

När vi lyfter din båt lokaliserar vi propeller/axel/drev innan placering av lyftband, detta för att undvika skador på båt/lyftband.

Finns det annan utrustning så som givare, utstickande kylvattenintag etc ska detta meddelas till maskinförare/personal innan lyft.

Gästplatser
Skulle det vara så att ni av ngn anledning behöver komma för att lämna båten flera dagar innan bokad upptagningstid, så har vi gästplatser på A-bryggan som kan nyttjas. Kontakt oss ALLTID om detta behov finns.

0-39 fot 200kr/påbörjat dygn.

40- fot 300kr/påbörjat dygn.

Detta är tips och önskemål för att underlätta sjösättningen både för Er och oss. Målsättningen är att uppnå en så trevlig och stressfri miljö som möjligt.

Välkomna!
Marine Support AB, Wallhamnn Marina